Daniella-gras-800px-min

Meer dan 30 jaar ervaring met het in beweging brengen van mensen.

Coaching

Bij Coach Anders kun je terecht voor vraagstukken rondom persoonlijke ontwikkeling en bewustwording. Dit kan individueel, in teams en organisaties.

Als holistisch coach en therapeut werk ik vanuit het holistisch principe waarbij de fysieke, mentale, emotionele, energetische en spirituele aspecten van de mens met elkaar verbonden zijn.

Als coach en trainer onderscheid ik mij door anders te durven zijn, door mee te bewegen in een steeds veranderende wereld. Ook als dit buiten mijn comfortzone ligt. Zonder daarbij mijzelf, mijn waarden, vertrouwen en geloof te verliezen.

“Als je doet wat je deed, krijg je wat je kreeg”

Afhankelijk van jouw coachvraag, je inzet en persoonlijke routekaart krijg je: inzicht en kennis van je talenten, kwaliteiten, valkuilen en mogelijkheden, weet je beter wat je wil, ken je je eigen thema’s, heb je tools en handvatten om beter te ontspannen, heb je meer lichaamsbewustzijn, ben je uitgedaagd uit je comfortzone te komen, heb je meer rust in je hoofd, is het potentieel in jou helder en voelbaar geworden, heb je je eigen blinde vlekken ontdekt, sta je meer in je kracht, heb je de regie over je eigen leven terug, ben je beter in balans, voel je je vitaal, doe je de dingen waar je blij van wordt, heb je meer zelfvertrouwen, of mocht je oude pijn en emoties loslaten. Ben je de verandering geworden die je graag wil zijn…
Zomaar een optelsom van wat jouw investering waard kan zijn!

Aanbod Coach Anders

20200317_bloem-feller-petrol-800x600px

EEN KLEINE RETRAITE "Thuiskomen bij Jezelf"

Verlang je naar rust, meer tijd voor jezelf, bezinning, stilstaan bij wat er echt toe doet? Verlang je naar rust, meer tijd voor jezelf, bezinning, stilstaan bij wat er echt toe doet? Wil jij beter in je vel zitten, een positieve mindset en je passie leven? Dan ben je méér dan welkom!

In EEN KLEINE RETRAITE ga jij jezelf volledig onderdompelen in rust en ontspanning, in je eigen flow,  genietend van ultieme Me-Time!

Tijdens deze 2 uur durende sessie neem ik je mee in een ontspannen energyflow-sessie voor body & mind en breng energie in beweging, zacht en liefdevol. Zodat jij een diepe ontspanning ervaart. Ik inspireer jou om aandachtig te zijn voor meer rust in je hoofd. En begeleid je op je reis om thuis te komen bij jezelf.

"Like a river that flows and changing the stream"

Er wordt gebruik gemaakt van verschillende ontspanningstechnieken zoals ademhaling, meditatie, meridiaanstrekkingen, visualisatie, essentiële oliën, geuren, chakra's, kleuren, affirmatie en muziek.

In 2024 staan diverse data gepland, houd mijn socials in de gaten voor vrije plekken.
- van 10.00 tot 12.00 uur, deuren gaan open vanaf  9.45 uur.
- Flexiforum Spekhofstraat 15, Kerkrade, 2e etage, ♡ House of Happiness ♡
- EEN KLEINE RETRAITE kost € 22,50 incl. thee en een healthy snack

Meenemen: Matje en/of grote handdoek, fleecedeken, eventueel kussentje en warme sokken, waterfles, gemakkelijk zittende kleding. 

Info & aanmelden via een PB of mail info@coach-anders.com of  06-40581316.
Ik verwelkom je graag ♡
Daniëlla

20200724_halm-roze-800x600px

Individueel coachtraject

Als coach ondersteun ik jou op je eigen weg en in het maken van eigen keuzes. Jouw route staat centraal. 
Mijn intuïtieve kennis, passie, creatieve denken en enthousiasme maakt dat ik jou zal inspireren en ondersteunen om je dromen te ontdekken en wensen te realiseren. Voor de één zijn dat grote veranderingen en voor de ander is dat een kleine beweging.

10-coachanders-web800px-92dpi-roze

Wandelcoaching

Tijdens deze individuele coaching in de natuur wordt gebruik gemaakt van de dialoog, verschillende ontspanningstechnieken en elementen uit de natuur.
Al je zintuigen worden geprikkeld en aan het werk gezet. Het geeft letterlijk ruimte en lucht, rust en stilte, een ander kader en een ander perspectief. Wandelend coachen werkt zeer verhelderend.

20200317_224428-feller-roze

Ontspanningsbehandelingen

Rust en ontspanning met voldoende aandacht voor jezelf is een belangrijk aspect van een gezonde leefstijl. In de hectiek van alle dag vergeten we aan onszelf te denken, met als gevolg fysieke ongemakken, burn-out gerelateerde klachten en spanningsklachten. Als energetisch therapeut bied ik energetische behandelingen aan ter voorkoming van of voor herstel bij spanningsklachten.

stretch-roze-800x600px

Fysieke en mentale vitaliteit

Stretch your body & mind!
Zachte en prettige bewegingsvormen voor het fysiek en mentaal vergroten van je mogelijkheden. Door middel van meditatie, mentale/fysieke oefeningen en ademhalingstechnieken creëer je fysiek en mentaal ruimte wat zorgt voor kracht, balans en ontspanning. Dit is zowel individueel als in groepsverband mogelijk.

Tarieven

Particulier: intake en kennismaking € 75,00.
Coaching en energetische therapie € 75,00 per sessie.
Duur gemiddeld 1 tot 2 uur.

Bedrijven en maatwerktrajecten op aanvraag.

Onze prijzen zijn vrijgesteld van BTW.

De kracht van jouw natuur.

Daniëlla Hundscheid-Arzt
0640581316  (Bel of Whatsapp)
info@coach-anders.com

Bezoekadres:
Flexiforum
Spekhofstraat 15
6466 LZ  Kerkrade

Samenwerkingspartner:
Kijk Anders Karakteranalyse & advies

©2024 Daniëlla Hundscheid-Arzt  |  Made by Dominique Lousberg & Floris van der Haar