Daniella-profielfoto-2023-800px-min

Daniëlla

Mijn naam is Daniëlla Hundscheid-Arzt, geboren in 1964 in Zuid-Limburg en opgegroeid als enig kind binnen een grote familie in de tijd van de Mijnen. Een familie die bestond uit harde werkers, helpers en zorgers. Een generatie waar hard gewerkt moest worden om doelen te realiseren. Dit had ook zo zijn invloed op hoe ik in het leven stond en het bepaalde mede mijn persoonlijke ontwikkeling, waarden en overtuigingen.

Al op jongere leeftijd realiseerde ik mij dat het ook ANDERS kon. Ik vond mijn eigen weg in de natuurgeneeskunde en het lichaamsgericht denken en werken. Ik ontdekte een ANDERE manier om voor mijzelf te zorgen. Dit hielp mij om fysiek, emotioneel en mentaal in balans te blijven in uitdagende tijden. De wilskracht en het doorzettingsvermogen dat in mijn DNA zit heeft ertoe geleid dat ik prachtige doelen kon realiseren, maar leidde ook tot een burn-out in 2010. Dit proces heeft mijn leven veranderd tot nu toe, mede dankzij de hulp van zeer kundige coaches en natuurgeneeskundige therapeuten.

Mijn professionele achtergrond

Naast de nodige levenservaring bestaat mijn CV uit opleiding, kennis en werkervaring als consulent activering, re-integratie, vitaliteit- en jobcoach. Ook heb ik mij in de afgelopen 35 jaar verdiept in de verschillende energetische methoden als Shiatsu, Do-in, Yoga, meditatie, mindfullness, quantum touch, chakra en EDxTM cursus, voeding, gezondheid en leefstijl, mindwalk en ben ik sinds juni 2021 gediplomeerd energetisch therapeut.

Mijn passie is om mensen te inspireren en te ondersteunen op hun pad naar bewustwording, bij het maken van eigen keuzes en om het beste van zichzelf te leren kennen, te ervaren en te leven. Ik breng mensen opnieuw in contact met wie zij werkelijk zijn.

"Jij bent zelf de verandering die je in de wereld wilt zien"

Weetjes over mij:

  • Ik ben een mensen mens. Ik verkeer graag in gezelschap van mensen en werk graag met mensen (samen).
  • Ik maak met regelmaat een pas op de plaats. Ik zoek de stilte op om gefocust te blijven bij hetgeen dat in mij leeft. Zo kan ik met volledige en oprechte aandacht, betrokkenheid en bezieling in het leven blijven staan en mijn werk doen.
  • Ik ben dol op honden en geniet van de vele wandelingen samen in de natuur.
  • Een mens leert elke dag. Ik verdiep me dagelijks nog in mijn eigen processen en leer bij over persoonlijke en spirituele ontwikkeling.
  • Ik ben graag creatief bezig en houd van mandala tekenen en kleuren, boeken lezen, sprookjes schrijven, muziek luisteren, dansen, vertellen en “fröbelen”.
  • Mijn sportieve kant wordt blij van zwemmen, fietsen en yoga.
Daniella-2023-600px-min

Voor meer Daniëlla zie onderstaande opnames:

Daniëlla Hundscheid-Arzt
0640581316  (Bel of Whatsapp)
info@coach-anders.com

Bezoekadres:
Flexiforum
Spekhofstraat 15
6466 LZ  Kerkrade

Samenwerkingspartner:
Kijk Anders Karakteranalyse & advies

©2024 Daniëlla Hundscheid-Arzt  |  Made by Dominique Lousberg & Floris van der Haar