zoltan-tasi-vHnVtLK8rCc-unsplash-narrow

Wauw wat is dit spannend!…

Weet je, dat ik ooit mijn eigen Coachbedrijf zou starten was niet zozeer de vraag. Maar na een zoektocht van bijna een jaar, misschien wel veel langer, nam ik het besluit om op 1 januari 2019 mijn ontslag in te dienen en mijn koers te wijzigen. Ik ben uit mijn comfortzone gestapt, uit de sneltrein en hectiek van alledag en uit de gevestigde orde. Ook ben ik in de “vertraging” gegaan, heb de stilte opgezocht, ruimte laten ontstaan en alle tijd genomen om tot rust, ontspanning en nieuwe inzichten te komen.

Ging dit vanzelf? NEE! Door het trainen van discipline, het resetten van mijn mindset, het loslaten van oordelen, gewoonten, patronen en door de angst heen van onzekerheden op alle gebied kon ik meer en meer in de ontspanning komen. Vanuit die ontspanning leerde ik beter voelen wat ik nodig heb, beter te luisteren naar mijn lichaam en het te geven wat het nodig had. Uiteindelijk ging ik nieuwe doelen stellen.

Zo wordt steeds meer duidelijk waar ik naar toe wil, wat mijn passie is en wat mijn innerlijke drijfveren zijn, wat er werkelijk in mij leeft.

Mijn pad kruist het pad van velen op allerlei wegen en kruispunten. We zijn allemaal met elkaar verbonden, hebben elkaar nodig. Bewust en onbewust inspireren en beïnvloeden wij elkaar. Vanuit juist die inspiratie en verbinding leef en beleef ik nu mijn creativiteit en ontstaan super gave co-creaties.

Er stroomt nu zoveel dat ik er een heel blog aan kan besteden! Maar hierover meer in mijn volgende blog waar ik je met regelmaat zal meenemen in mijn eigen zoektocht naar balans.
Daniëlla