Samenwerkingen

Energetische Aromatherapie

Ik vertel je graag meer over deze samenwerking.

20200317_bloem-feller-petrol-800x600px

Coach Anders & Kijk Anders

Voor persoonlijke analyses, vraagstukken omtrent gezin en relaties, teambuilding, studie en loopbaanadviezen werkt COACH ANDERS samen met KIJK ANDERS. Wij bieden maatwerk aan groepen en individuen.

Daar waar Kijk Anders de karaktereigenschappen van iemand herkent aan de hand van de lichaamsbouw, de lichaamstaal en de gelaatstrekken, is dit voor Coach Anders de basis om het coachtraject te starten. Andersom kan Kijk Anders iets betekenen in een willekeurig coachtraject door de specifieke talenten en de nog te ontwikkelen kwaliteiten te ontdekken en te benoemen.

In deze samenwerking bundelen wij onze specifieke krachten. Vanuit de heldere concrete analyse van Kijk Anders maken we de verbinding met jouw coachvraag. Coach Anders zorgt voor de verdieping en toepassing van de analyse in het ontwikkelproces.

Coach-Kijk-Anders-2023-800px-min

Daniëlla & Karel bundelen hun krachten voor jou.

Een klant vertelt:

Ik heb de coaching van Daniëlla als zeer prettig ervaren. Daniëlla straalt rust uit, luistert naar je verhaal en gaat samen met je op zoek naar een passend coachingstraject. Dit heeft geleid tot nieuwe inzichten over mezelf, zowel op het werk als in de thuissituatie. Nu, een half jaar later, merk ik dat ik meer rust ervaar in mijn werk en ook de adviezen goed kan toepassen.

In de tweede sessie heeft Karel (van Kijk-anders) een karakteranalyse bij me gedaan. Ook dit heeft geleid tot nieuwe inzichten over mezelf, met name wat betreft mijn kwaliteiten. Daardoor ben ik daadwerkelijk anders gaan kijken naar mezelf.

In deze animatie leggen we het nogmaals kort en bondig uit:

Daniëlla Hundscheid-Arzt
0640581316  (Bel of Whatsapp)
info@coach-anders.com

Bezoekadres:
Flexiforum
Spekhofstraat 15
6466 LZ  Kerkrade

Samenwerkingspartner:
Kijk Anders Karakteranalyse & advies

©2024 Daniëlla Hundscheid-Arzt  |  Made by Dominique Lousberg & Floris van der Haar