Werkwijze

Coach Anders gaat uit van jouw natuurlijke talenten, eigenheid, kracht en eigen wijsheid bij veranderingsprocessen. Om jou op een andere manier naar jezelf en je situatie te laten kijken werk ik regelmatig met een persoonlijke karakteranalyse van Kijk Anders. Deze analyse geeft inzicht en helderheid over de natuurlijke kwaliteiten, talenten en karakter. Een blauwdruk van jouw unieke persoon en uitgangspunt van het traject.

Coachgesprekken en behandelingen vinden plaats in onze sfeervolle praktijk gevestigd in Flexiforum te Kerkrade, tijdens een wandeling in de natuur of op één van de buitenlocaties in Zuid-Limburg waar ik je graag welkom heet.

Coach-kijk-anders-2023-800px-1-min

Coach Anders & Kijk Anders

Ik geloof dat alles met alles is verbonden, altijd in beweging en aan verandering onderhevig. Een holistische mensvisie, de eenheid die wordt gevormd door lichaam, geest en ziel als basis voor jouw persoonlijke ontwikkeling op elk gebied. Het uitgangspunt om als mens authentiek te zijn.

Rust en ontspanning met voldoende aandacht voor jezelf is een belangrijk aspect van een gezonde leefstijl. Helaas zijn we er vandaag de dag van overtuigd dat daar geen of te weinig tijd is, met als gevolg vaak fysieke ongemakken, burn-out gerelateerde klachten en spanningsklachten. Het kan dan inzicht en handvatten geven door samen een doorkijk te nemen in de overtuigingen die je als persoon belemmeren om de juiste keuzes te maken.

Coach-Anders-ruimte2

Vooral voor mensen die gevoelig zijn voor prikkels van buitenaf en bij hoog sensitieve personen kan het van belang zijn om inzicht te krijgen in de invloed die zij zelf hebben op hun omgeving, leefgewoonten en het omgaan met hun hoog gevoeligheid.

Ook hierbij maak ik gebruik van verschillende ontspanningsmethoden en als energetisch therapeut bied ik energetische behandelingen om blokkades op te sporen en de weg vrij te maken, zodat energie weer kan gaan stromen i.p.v. jou te verhinderen om gebruik te maken van je eigen kracht en potentieel.

Coach-Anders-ruimte3

Coach Anders levert een passend aanbod en maatwerk. Diensten kunnen zowel op locatie als incompany aangeboden worden!

Thema’s die aan de orde komen zijn o.a. zingeving, werkgeluk, gezondheid en vitaliteit, leefstijl, klachten ten gevolge van langdurige stress en/of emoties, burn-out, rouwverwerking en relaties. Ik geloof in de kracht van jezelf, in hart en hoofd in balans, in een gezonde leefstijl, in de verbinding met jezelf, de ander en de omgeving en in een leven lang leren door persoonlijke groei en ontwikkeling.

Heb je vragen? Neem dan gerust contact met mij op!
We maken een afspraak voor een adviesgesprek om samen te onderzoeken wat voor jou een passend traject kan zijn. Een afspraak maken kan telefonisch, per mail en whatsapp. Ik maak graag tijd voor je vrij.

svg-image

Mijn belangrijkste doel is om mensen te inspireren om te kiezen voor een vitaal, gelukkig en succesvol leven op elk gebied.

Daniëlla Hundscheid-Arzt
0640581316  (Bel of Whatsapp)
info@coach-anders.com

Bezoekadres:
Flexiforum
Spekhofstraat 15
6466 LZ  Kerkrade

Samenwerkingspartner:
Kijk Anders Karakteranalyse & advies

©2024 Daniëlla Hundscheid-Arzt  |  Made by Dominique Lousberg & Floris van der Haar